Free delivery on orders over £300 (see T&C). 10% settlement discount will be applied at checkout

Onze merken

De Hawkins Collection is onze premium modecollectie die een moderne draai geeft aan traditionele designs en onze interpretatie van de nieuwste trends laat zien. Onze designers creëren elk seizoen een nieuwe collectie, en veranderen een hoofddeksel van een eenvoudige accessoire in een echt fashion statement.
Geïnspireerd door prachtige landschappen hebben we een serie hoeden gecreëerd waarbij we, met behulp van traditionele stoffen, vintage en onze interpretatie van de laatste mode met elkaar combineren. De outdoor hoeden van Hawkins Country zijn voor mensen die functionaliteit en gebruiksgemak willen, maar anders willen zijn dan de rest.
Sneeuw, vorst, ijs en lage temperaturen maken het leven voor iedereen moeilijker. Met Hawkins Polar Expo blijven uw klanten stijlvol en warm gekleed in onze favoriete sjaals, wintermutsen en -hoeden, handschoenen en nog meer. En ze staan er ook nog chique op.
Of het nu een bruiloft, een dag op de racebaan of een andere speciale gelegenheid is, dan vraagt dit om een speciale hoed. We weten zeker dat uw klanten precies vinden waar ze naar op zoek zijn in ons prachtige assortiment hoeden voor de moeder van de bruid, speciale gelegenheidshoeden voor dames en fascinators uit de Hawkins Collection.
Speciaal voor het kind in iedereen. Onze designers maken warm blijven, koel blijven of lopen in de regen gewoon leuk met een opwindend assortiment hoeden, mutsen, regenlaarzen en regenkleding voor volwassen en kinderen in trendy en kleurrijke designs.
Al dertig jaar biedt Thinsulate-isolatie miljoenen mensen overal ter wereld comfort en zekerheid. Thinsulate-isolatie biedt uw klanten de ultieme warmte en comfort wanneer ze deze winter buiten zijn!

Sign-up for our latest news & offers :


© SSP Hats 1987-2021  |  All rights reserved

eCommerce Web Design by purpose media.